Turvallisuussivu

Press image

Mitä aktiivisia toimia C-Date tekee turvallisuutesi eteen?

1. Tekoälypohjainen analyysi

Käytämme tekoälyä rekisteröitymisestä asti vilpillisten käyttäjien tunnistamiseen. Tällä tekoälyllä tarkoitetaan algoritmia, joka käyttää koneoppimista epäilyttävien toimien (kuten tietojenkalastelu, alastonkuvilla kiristäminen, huijaaminen jne.) tunnistamiseen ja niistä ilmoittamiseen.

2. Sähköpostiturvallisuus

Kaikkien jäsenten on vahvistettava sähköpostiosoitteensa käyttääkseen deittailualustaamme. Jos niin ei tehdä, yhteyttä ei vahvisteta eivätkä he näy kenenkään muun jäsenen osumaluettelossa.

3. Vahvistus ja manuaalinen testaus

Pidämme erittäin tärkeänä, että koulutetut asiantuntijamme tarkistavat profiileita ja valokuvia manuaalisesti. Se toteutetaan satunnaisten tarkastusnäytteiden ja raportoitujen profiilien avulla. Jos profiilien todetaan olevan epäilyttäviä, ne estetään, minkä jälkeen niitä tutkitaan tarkemmin tai ne poistetaan.

4. SSL-salaus

Palvelimemme ovat SSL-salattuja turvallisuutesi vuoksi. Tarkista aina, että selaimen osoiterivin vasemmassa reunassa näkyy SSL-varmenteen kuvake.

5. Jäsenten aktiivinen osallistuminen

Huomasitko jotain? Eikö jokin tunnu oikealta? Näkyykö profiilissa poikkeavuuksia, joita ei ole havaittu tekoälytarkastuksessa tai manuaalisessa tarkastuksessa? Tee profiilista meille ilmoitus mahdollisimman nopeasti!

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus ilmoittaa muille jäsenille, jos epäilet petollista toimintaa, kuten tietojenkalastelua, huijaamista tai alastonkuvakiristystä. Käyttöehtojemme, jotka kunkin jäsenen on luettava ja vahvistettava, vastaisesta toiminnasta voidaan ja siitä tulisi ilmoittaa.

Ilmoituksen tekeminen jäsenestä on yksinkertaista. Aloita ilmoituksen tekeminen valitsemalla profiilikuvan alta ”Tee ilmoitus jäsenestä”. Raportit ovat nimettömiä ja niitä käsitellään luottamuksellisesti. Raportoitu jäsen ei saa koskaan tietää tekemästäsi ilmoituksesta.

Mikäli sinun on tehtävä ilmoitus poliisille, tuemme sinua ja vastaamme poliisin tietopyyntöihin parhaamme mukaan.


Miten voit aktiivisesti varmistaa turvallisuutesi C-Date-palvelussa

1. Älä vaihda toiseen palveluun

Pysy C-Date-palvelussa voidaksesi viestitellä osumien ja kumppaniehdotuksien kanssa turvallisesti. Älä vaihda kolmannen osapuolen sivustoihin tai keskustelusovelluksiin, kuten yksityisiin sähköposteihin, Skypeen tai WhatsAppiin.
Käytä muita palveluita vain, jos luotat toiseen henkilöön ehdottomasti. Vielä parempi on pysytellä C-Date-palvelussa, jolloin kaikki keskustelut ovat jäljitettävissä, mikä vähentää petosten, huijausten, seksihuijausten ja tietojenkalastelun riskiä.

2. Älä paljasta mitään henkilötietojasi

Pidämme tietosi turvassa. Kaikki tiedot nimimerkistäsi puhelinnumeroosi ja sähköpostiosoitteeseesi ovat arvokkaita, ja niitä pitää käsitellä erityisen huolellisesti. Älä koskaan paljasta näitä tietoja tuntemattomille tai uusille tuttaville. Jos luovutat henkilötietojasi varoituksista huolimatta, teet sen omalla vastuullasi. C-Date ei ole vastuussa, jos paljastat henkilötietojasi.

3. Tarkista säännöllisesti, käytätkö oikeaa C-Date-verkkosivustoa

Varmista aina, että selaimen osoiterivillä näkyy oikea C-Date-URL-osoite ja että sen vasemmassa reunassa näkyy SSL-varmenteen kuvake. Älä koskaan napsauta chateissa saamiasi linkkejä. Jos jäsen haluaa ehdottomasti saada henkilötietojasi tai saada sinut siirtymään alustamme ulkopuolelle, pidä sitä varoittavana merkkinä ja toimi erityisen varovasti. Emme voi hallita, mitä alustamme ulkopuolella tapahtuu.

4. Näin huomaat huijarit, alastonkuvilla kiristäjät ja tietojenkalastelijat nopeasti

Kaikilta näiltä tekniikoilta puolustautuminen ei ole helppoa, mutta joitakin varoittavia merkkejä kannattaa pitää silmällä.

Tietojenkalastelu*

Osoitteiden kalastelu on ensimmäinen vaihe. Se toteutetaan useimmiten linkeillä, joita ei voida purkaa etukäteen ja jotka on lyhennetty linkinlyhennyspalveluilla. Tarkista tällaisessa tapauksessa aina koko URL-osoite äläkä napsauta tuntemattomia linkkejä.

Huijaaminen*

Huijauksella eli petoksella pyritään usein saamaan rahojasi. Se voi tapahtua eri muodoissa. Huijarit pyrkivät usein vaikuttamaan sadun prinssiltä tai prinsessalta ja saamaan kohteen rakastumaan itseensä. Ensimmäiseen vaiheeseen kuuluu ylenmääräinen romantiikka. Se kestää yleensä muutaman viikon. Tavoitteena on saada henkilötietoja, kuten puhelinnumeroita ja vastaavia. Tätä vaihetta seuraa yleensä ensimmäinen rahapyyntö. Se on yleensä pieni summa, joka perustellaan onnettomuudella, lompakon menetyksellä tai hätätapauksella. Kun ensimmäinen rahapyyntö on onnistunut, kohteelta vaaditaan pian yhä suurempia summia. Rahat luvataan joka kerta palauttaa. Valitettavasti se ei kuitenkaan ole totta, vaan huijari yksinkertaisesti katoaa saamiensa rahojen kanssa.

Alastonkuvakiristys* – kiristämistä valokuvilla ja videoilla

Alastonkuvakiristyksessä kohteelta kiristetään rahaa. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan luottamusta. Luottamusta voidaan käyttää uhria esittävien alastonkuvien, itsetyydytyskuvien, seksikuvien, alastonvideoiden tai jopa seksivideoiden tekemiseen. Materiaalia käytetään myöhemmin keinona kiristää rahaa uhrilta. Älä koskaan lähetä tällaisia tiedostoja tuntemattomille. Ole aina varovainen.


C-Date: verkkoturvallisuus

Teemme jatkuvasti kaikkemme, jotta huijarit eivät rekisteröityisi C-Date-palveluun. Koska verkkorikollisilla on rajattomasti IP-osoitteita (kirjautumisosoitteita) ja sähköpostiosoitteita, edes suojattu portaali, kuten C-Date, ei voi estää kaikkia kirjautumisia. Valitettavasti ongelma ei koske vain meitä, vaan huijauksia esiintyy kaikilla deittialustoilla, muilla deittisivustoilla ja verkkopalveluissa.

Turvallisuus on aina ensisijainen tavoitteemme. Hyödynnämme aina uusinta teknologiaa, sillä verkkomaailma kohtaa uusia haasteita päivittäin. Olemme sitoutuneet taistelemaan verkkohuijauksia vastaan deittisivustollamme ja teemme sen yhdessä jäsentemme kanssa.Pyyntömme sinulle: Ole varovainen, älä paljasta mitään henkilötietoja. Käy keskusteluita vain alustallamme.

Kiitos.

Terveisin C-Date-turvallisuustiimi.

Note: we do not provide our service to customers with Luxembourg residence. If you are a Luxembourg resident you're not allowed to register for the service.